BARE LITT FATTIGERE

Helgen har gått i ett kjør, noe den forsåvidt alltid gjør. Men vi har fått mye utav helgen og er klar for en ny uke, denne uken skal jeg ha kjøretime på fredag samidig som Thea skal få 5. mnd vaksinen så da skal pappaen gå der alene med hun. Etter forje vaksine fikk hun ingen bivirkninger, litt sutrete men ellers merket vi ikke noe til det. Lille trollet vokser ien fei og snart er hun ett halvt år, magen min knyter seg når jeg tenker på hvor fort det har gått og hvor stor gullet mitt er blitt. 

Men over til overskriften; i dag var det før åpning av nye IKEA her i Bergen, og jeg trodde jo det kom til å være masse tilbud og nye ting - men gjett hva? Så ikke ett eneste tilbud, og det var bare samme gamle. Jeg måtte jo ha kjøkkenredskaper og diverse så om det var på salg eller ei spilte ikke noen stor rolle. Jeg har iallefall fått det viktigste i hus nå tror jeg, mangler støvsuger, vaskemaskin og vaskeutstyr så er jeg nesten i boks! Thea har vært en engel i hele dag, vi klarte å bruke hele 3 timer på Ikea så på slutten ble hun litt lei og sliten. Nå sover hun en dupp i vuggen siden vi har vært på farten i dag. Når hun våkner er det kveldsmat før kosetid og leggings :-)

I morgen har vi forsåvidt ingen planer, jeg må innom jysk denne uken og pakke litt! 

2 kommentarer

LiteHi

22.04.2012 kl.21:59

Kjedelig at det ikke var så mye nytt! Men fine ting du har kjøpt da :)

Ha en fin kveld! Klemmer fra Lite hi

Cecilie

22.04.2012 kl.23:40

Jeg likte de fine lysestakene på bildet, I want.. ;)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits