MIN NYDELIGE DATTER

Det hele begynte en gang sent i februar, jeg dro til legen grunnet magesmerter og fikk meg litt av ett sjokk i det legen fortalte meg at jeg var gravid. Lite viste jeg da om at det skulle bli noen uker med kontroller annen hver dag, og mye usikkerhet rundt graviditeten. Jeg fant ut om graviditeten såpass tidlig at de ikke kunne se noe på ultralyd, det de så var masse væske i buken (noe som kan tyde på svangskap uten for livmoren). Det gikk noen uker før vi fikk konstantert at fosteret lå inni livmoren, og ett hjerte banket der. Fra den dagen jeg så ett bankene hjerte på ultralyd skjermen var det ikke noe tvil om hva som skulle skje videre - jeg skulle bli mamma i en alder av 17 år.

Svangerskapet gikk fint i følge meg, men ifølge legen gikk jeg gjennom ett uvanlig svangerskap. Jeg var fremdeles på endel kontroller grunnet smalt bekken, kraftig bekkenløsning, fostervannlekasje og mistanke om svangerskaps forgiftning. 

Etter 9 lange måneder med venting besteme prinsessen å komme ut fire dager før termin (27.11.11), dette var første søndag i advendt og jeg var ikke forberedt en plass. I løpet av dagen skulle jeg bli mamma. Jeg hadde ventet på dette lenge nå, alt var klart til at den lille prinsessen skulle melde sin ankomst og alle gledet seg stort. 

Etterhvert fikk hun navnet Thea Celin, noe som har betyrdning for meg og Tony som foreldre. Thea begyner på T (for Tony), og Celin begynner på C (for Cecilie). Vi valgte å kombinere to navn, og er veldig fornøyd med navnevalget! 

Den dagen Thea Celin kom til verden forandret livet mitt, jeg var nå blitt mamma til verdens nydeligste prinsesse som jeg skal passe på i mange mange år framover. 

Thea er en solstråle, hun er glad som en sol dagen lang. Hun smiler, prater og er bare glad! Eneste gangene hun gir en lyd fra seg er hvis hun er sulten eller trøtt. Hun ruller rundt og åler seg rundt på gulvet. Nå er vi inne i en spennede periode hvor mer og mer fast føde skal inn i rutinenen våre, og hun vokser som bare det! 

2 kommentarer

Ronja <3

19.04.2012 kl.15:11

så fin liten historie :)

R <3

Kine Mirjana

19.04.2012 kl.15:25

For en fin tekst :) Hun er nydelig :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits