HIMMELEN!!!

Vanligvis har jeg en frøken som helst skal ligge til pupp hele natten, men den siste uken har jeg latt vær å gi hun pupp hele tiden - men heller gitt hun litt vann når hun har mast.
Nå tror jeg hun har skjønt at hun ikke kan få den kosen hele natten mer, i natt sov hun fra 20 til 02 fikk en flaske og sover enda! Jeg ligger bare å venter på at hun skal våkne, noe som bare har skjedd en han før!
I dag skal jeg og Tony å få rygg/nakke massasje mens Thea skal være med morfaren sin en time eller to :-)

Så ønsker jeg alle mine flotte lesere en superduper onsdag!

Én kommentar

Kine Mirjana

18.04.2012 kl.08:07

Åh, det hørtes godt ut! Både nattesøvn og massasje!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits