PROSJEKT BLI SUNN

Etter at jeg ble gravid har jeg omtrent bare spist dritt, jeg har drukket sjokolademelk hver dag og har spist enten chips, sjokolade eller smågodt hver dag.
Når jeg gikk gravid syntes jeg det var greit, da la jeg jo på meg og hadde en unnskyldning - men nå har jeg absolutt ingen unnskyldning lenger, og så mye dritt som jeg har spist er ikke bra for kroppen min!

Men nå skal jeg bli sunn! Snop og dritt i helgene, og ett glass brus for dagen. Jeg kan ikke kutte ut alt med en gang, tar det sakte men sikkert!
I dag spiste jeg grove knekkebrød til frokost, og nå har jeg laget meg deilig kyllingsalat! Thea sitter i vippestolen å koser seg, men det er vel på tide med en liten dupp snart :-)

Én kommentar

Mamma til Tobias

17.04.2012 kl.09:32

Mmm så herlikt ut :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits