GENIALT @ SMART MAMMA

Dagen i dag har vært lang, og slitsom. Vi har egentlig ikke gjort noe særlig, men vært ute i mange timer for å se på cup som min lille søster spilte. Å være ute i frisk luft tar faktisk på, og jeg kjenner det godt på kroppen etterpå. Thea har også vært litt småsutrete og klengete i dag, og natten har gått i grining og sutring fordi hun ikke får mat hver halv time lenger. Ellers har dagen i dag vært super, fått masse kvalitetstid med mamma/mormor :-) I pausen mellom kampene gikk vi ned i senteret for å kjøpe frokost, og utenfor ene butikken fant vi noe super genialt!!Små bokser til å ha porsjoner av melkepulver/grøtpulver i. Genialt til å ha i stellevesken! :-) Vanligvis pleier jeg å kjøpe ferdig melk på butikken, men det slipper jeg jo nå! Disse kommer nok til å bli flittig brukt.

I morgen er planen å hente komfyr til leiligheten, og muligens spisebord hvis jeg bestemmer meg for det. Ellers så ønsker jeg dere alle en kjempe fin lørdagskveld videre, og nyt søndagen! Snart er det fult kjør med ny uke, denne uken skal jeg og Tony å få deilig rygg/nakke massajse!! :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits