FÆLA MAS @ SLUTTE MED BLOGG?

Det er helt utrolig hva dere lesere legger dere opp i, og finner på. Sitter med ett gap hver gang jeg leser gjennom kommentarene dere legger igjen, blogg er ikke noe kjekt lenger. Dere slenger ikke dritt, men dere spør om ting jeg har svar på tidligere, og jeg er møkk lei av å gjenta meg selv hele tiden. Nå får dere svar på det som går igjen av spørsmålene dere lurer på, og en ting klart slik at jeg slipper fler spørsmål om det.

NEI, Tony/pappaen til Thea flytter ikke inn med oss - jeg har fått meg leilighet og i den skal jeg & Thea bo. Hvorfor er det ingen av dere lesere som har noe med, det er en privat sak og jeg håper dere respekterer det.

Jeg har også nevnt tidligere at jeg har valgt å holde Tony mest mulig uten for bloggen, ikke fordi jeg er flau eller noe - men rett og slett fordi det er min privat sak. Hele Norge trenger ikke å kunne lese om mitt kjærlighetsliv osv. Dette er min blogg, og jeg blogger om mitt liv. Tony er endel av livet mitt ja, og kommer alltid til å være det - jeg nevner han på bloggen når jeg vil, og når jeg ikke nevner han gidder jeg ikke spørsmål eller mas.

Kommentarer som gjelder noe av dette videre vil ikke bli besvart. 

Sånn, da har jeg fått det meste ut og jeg håper jeg kan få fortsette med den koselige bloggingen min. Jeg stortrives med blogg når det passer meg, og når dere kommer med gode tilbakemeldinger! 

 

Ellers ønsker jeg dere en superduper lørdag  I dag blir det taco, og muligens en liten tur på nattcup for å se en vennine spille etter at snuppen er lagt!

3 kommentarer

16.04.2012 kl.12:40

Du må jo tåle at folk lurer...

Cecilie Kvant

16.04.2012 kl.12:48

Anonym: Har ikke noe med å tåle/ikke tåle å gjøre, jeg har valgt å holde han utenfor bloggen og slik blir det. Da er det ikke vits å mase eller spørre mer om det.

17.04.2012 kl.12:29

Synes bare du overreagerer veldig

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits