SKREKK OG GRU @ STOR KLUMP I MAGEN

Dagen i dag startet ikke før klokken 11(!!!!) tok Thea opp i sengen min klokken 7 for litt mat, så sov hun helt til 11 igjen - vanligvis får hun mat i 6- tiden så sover hun til 8- tiden igjen; men den gang ei!


Når vi hadde hatt litt morgenkos og stelt oss var det på tide å løpe ut dørene for å rekke tannlege timen min. Jeg hater virkelig tannlegen og får helt vondt i kroppen når jeg er der. I dag skulle jeg egentlig borre ett hull (som jeg forsåvidt skulle sist gang også), men klarte det ikke i dag heller. Hele meg går bare i vranglås :-/

Etter at jeg hadde vært å pusset tennene hos tannlegen siden jeg ikke turde å borre tok vi oss en ørliten shoppingrunde. Jeg skulle igrunn ikke ha noe, men endte opp med 3 rammer :-)
Og JA: noen av dere hadde rett igår! Jeg har fått meg leilighet fra 1. Mai og jeg gleder meg som en liten unge til å flytte inn! Meg, Thea og lille voffsen skal få det SÅÅÅ koselig.

Én kommentar

- Mamma Veronica

14.04.2012 kl.09:46

Tannlege er så FÆLT ! Har samme følelse som deg når jeg er hos tannlege. Vist jeg sitter på ventrerommet å leser i blad , ser man at hendene mine rister ! :D hahaha..

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits