INNKJØP # 10.04

Som jeg har nevnt tidligere så var jeg i byn med Silje på tirsdag, egentlig skulle jeg bare være med hun for å se på klær, men endre opp med litt sommerklær til snuppen også! Hun trenger jo sommerklær til vi skal til Rhodos :-) 


3 sommerkjoler, fra h&m og cubus


2 gensre, en body & en tights. fra h&m og cubus


..sist, og minst; siklesmekker (hun slever endel), lue til å ha under luen, og enda en koseklut!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Åsane, måtte kjøpe grøt og fikse litt ting. :-) Senere skal jeg fortelle dere om den spennende tingen jeg har snakket om i flere innlegg nå!

2 kommentarer

mtonsberg

12.04.2012 kl.12:23

Hei du <3 Håper du har hat en fin påskeferie og at uken som tilbake til hverdagen har vært super! :0)

Ville bare ønske deg en fin dag. Kos deg så masse. Klem fra Marthe Elise.

Mamma til Tobias

15.04.2012 kl.11:44

fine innkjøpt :D likte den rosa luen ahr den i blå å er super god å bruke på de små :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits