TRAVLE DAGER

Denne uken blir travel, jeg har mye mer på planen enn jeg vanligvis har - men det er kjekt å ha litt å gjøre på!
Idag var det egentlig pass og bankkonto til Thea som stod for tur, men ser ikke ut som det kan bli gjort idag så da tar vi oss heller en shoppingrunde med Mathea og Silje :-)

Holder forresten på å "avvende" Thea for nattamming, tidligere har hun hengt i puppen fra 02 om natten til vi står opp i 8-9 tiden. Det har vært utrolig slitsomt, og hun har bare trengt kosen. Nå får hun heller grøt i 8 tiden, så flaske i sengen i 24 tiden så får hun faktisk ikke mat igjen før etter 06! Håper på noen netter med litt mer søvn framover :-)

4 kommentarer

- Mamma Veronica

10.04.2012 kl.17:13

Er slitsomt å gi mat om natten. jeg er oppe 2 ganger om natten å gir flaske! =P hehe

Mamma til Tobias

11.04.2012 kl.20:17

herlige hun er og du er nydelig du og :S

Michelle Holvik

13.04.2012 kl.20:50

Må vere slitsomt å gi mat om natten, jeg er så heldig at sønnen min sover hele natten, og det har han gjort siden han ble født!

Cecilie Kvant

13.04.2012 kl.23:09

Michelle Holvik: Er veldig slitsomt, så håper jeg klarer å avvende hun det fortest mulig! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits