EN LITEN UPDATE!

Påsken er snart over, og den vanlige uken nærmer seg. Vi har hatt en kjempe fin påske med gode venner, og god familie!
Begynte påsken med to dager på Gol, og en liten svipptur til Sverige. Det ble masse bilkjøring, men Thea Celin var en engel - eneste hun ga lyd fra seg var når hun var sulten eller ville strekke litt på seg.
Leide leilighet på Gol, og kjørte til Sverige en av dagene, tok båt fra Strømstad i Sverige til Sandefjord før vi kjørte til Gol igjen.

Når vi kom hjem kjente vi at vi var godt slitne blitt, så vi har egentlig bare slappet av.
Meg og Tony tok oss en tur på kino igår å så den nye american pie filmen, morsom film - og det var godt å bare slappe av litt etter mye fart og spenning i påsken!

I dag var vi på påskemiddag hos farmor/oldemor å spiste pinnekjøtt :-)
Nå er snuppen på vei i seng, så skal jeg få ryddet litt før jeg også faller i søvn! Denne uken blir spennende tror jeg, men vil ikke røpe noe til dere enda :-D

3 kommentarer

Kine Mirjana

09.04.2012 kl.00:39

Hørtes ut som dere har hatt en fin påske :)

Sandra Helen, Fotoblogg! ♥

09.04.2012 kl.18:10

Så mange koselige bilder. Koselig!! :-)

Else Berit

09.04.2012 kl.19:34

koselig påske de da :) ... utrolig søt hun er da !!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits