BADELAND

Jeg er kjempe rastløs for tiden, og vil ha noe å gjøre på hele tiden! I går ville jeg i badelabd for å se om Thea likte det siden hun elsker å bade her hjemme :-)
Hun var litt skeptisk i begynnelsen siden det var masse folk og masse lyder, men etterhvert smilte hun og koste seg.

Akuratt nå ligger Thea oppå meg å sover, jeg har sendt pappa/morfar avgårde for å kjøpe reiseseng siden vi drar på påsketur imorgen!
Senere blir det en liten time på trening med mamma så da skal gullet være med Tony :-)

4 kommentarer

Maren

03.04.2012 kl.18:07

Er du og Tony fortsatt sammen?

Cecilie Kvant

07.04.2012 kl.10:51

Maren: Som jeg har nevnt tidligere på bloggen har jeg valgt å ikke legge ut ting om forholdet til meg og Tony.

Cathrine Tunes

07.04.2012 kl.16:09

Thea er så lik deg at det er skummelt. Kjempe fin familie du har Cecilie!:-)

Linneamin - Nina

08.04.2012 kl.13:23

Så deilig med badeland :-) hadde tenkt å ta med frøkna mi jeg og, men tør ikke fordi det er klor i vannet.. Iogmed at jeg er allergisk selv :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits