PÅSKEFERIE!!!

Nå er det endelig påskeferie, og jeg slipper å gå aleine hele dagen! Påsken startet fint for min del, på fredag ble det stille og rolig kveld - mens på lørdag skulle jeg ut for å feire bestevenninnen min som ble 18 år! Vi forset med noen kompiser før turen gikk videre til byn i noen timer :-)

På søndag stod jeg opp til deilig frokost som mamma hadde laget, Thea kom hjem igjen så jeg fikk kose med gullet før hun skulle sove igjen - i det hun sovnet gikk meg og pappa ut for å øvelseskjøre litt, noe som gikk overraskende fint selvom jeg syntes det er fantastisk kjedelig!

Nå ligger Thea å spreller litt på gulvet mens jeg skal rydde litt, koke flasker og lage flasker før vi koser oss litt å sovner en time! Senere i dag vet jeg ikke hva planen er, kanskje vi drar i badeland en tur? På onsdag skal jeg ha kjøretime før vi drar til Gol å blir der i to dager :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits