FERIEPLANER ¤ SYDENTUR I BOKS

I og med at sommeren nærmer seg med stormskritt fant jeg ut at det var på tide å tenke på sommerferien, og hva jeg ville finne på. Jeg er egentlig veldig glad i Sverige/Danmark og har ikke vært i varmere strøk på mange år, men i år bestemte jeg meg for at en uke med sol og varme hadde vært godt! I og med at Thea ikke er store jenten i sommer var jeg litt skeptisk til å reise til syden, men etter å ha hørt litt rundt fant jeg ut at det kom til å gå helt fint! Det er jo bare snakk om en rolig sydentur hvor fokuset er på familien :-)Her skal vi nye en herlig uke i Juni! I slutten av sommeren blir det muligens en Sverige tur. 

4 kommentarer

Deilig da :) Vi skal til syden i september. Så det blir spennende :)

sindyblog

28.03.2012 kl.11:04

ååå det så kjempe fint ut! jeg har ikke kommet lenger med vår bestilling.. er så ubesluttsom av meg :P men der får dere nok en nydelig uke ja! og blir gøy å reise på sydentur med baby for første gang! jeg gleeder meg :) tenk hvor deilig d blir å bade i basseng med de osv :)
Så helig! Ser kjempefint ut :)

Leah Renée Live, Laugh, Love

01.04.2012 kl.23:10

kan jeg få være med i kofferten ???:D:D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits