HERLIG HELG I NYDELIGE BERGEN

For en fin helg dette har vært! Solen kom på besøk til Bergen by så da måtte vi jo bare nyte den :-)

Fredag var jeg i byen med to andre mammaer, vi satt oss på Peppes for å prate og bare kose oss! I og med at det var midt i formiddagsluren til Thea så sov hun seg gjennom det meste, men da fikk jeg masse Ariana kos!
Etter at vi hadde vært i byen noen timer kom Tony å hentet oss siden vi skulle i bingen å se på at de spilte fotball. Thea smilte som dagen var lang, og koste seg masse ute!

Lørdag våknet jeg av en smilende og blid Thea Celin, og solen strålte utenfor!
Stod opp og kjente at jeg måtte finne på noe ute i det fine været når vi først hadde det.
Endte opp med å sende melding til bestevenninnen min for å høre om hun hadde noen planer i dag, men det hadde hun ikke så fikk hun og Tony med meg til byn en tur i det fine været!

Søndag bare slappet vi av hjemme med deilig grillmat! Thea sov fra klokken 23 til 08 så jeg fikk jo sjokk når jeg så på klokken i dag tidlig! Thea sover nå, og jeg har fått meg en dusj :-) Blir vel til at vi bare slapper av hjemme i dag også, så får vi heller finne på noe i morgen!

4 kommentarer

Mamma til Tobias

26.03.2012 kl.20:01

Vi hadde også herlikt vær i helgen :D

Maja

31.03.2012 kl.15:38

så søt hun er!

Therese

07.04.2012 kl.19:52

har besteveninna di vært med i unge mødre?

Cecilie Kvant

09.04.2012 kl.17:33

Therese: Nei, ingen jeg kjenner har vært med i unge mødre :-) Og Marita har ikke barn heller.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits