DÅP # PYNT

Da var dåpen over, og vi er kjempe fornøyd med dagen alle mann! Dagen startet med ett smil, Thea våknet klokken halv ni for mat og kos i sengen før vi skulle stå opp, vi stod opp til knall blå himmel og sol(!!!) Mens jeg stelte meg og styrte litt på lå Thea bare på gulvet å koste seg, noe hun gjør hver morgen før vi koser litt og hun sovner igjen. 

Kirken gren hun seg gjennom, og det samme gjorde hun med bildene. Lille trollet mitt pleier egentlig aldri å grine, men når vi var i kirken var det midt i formiddagsluren hennes, og hun begynte å bli sulten. Bildene tok vi så sent på dagen at hun var trøtt og sliten siden hun hadde vært en sendedukke hele dagen og egentlig aldri fått fred.

Til tross for litt grining ble vi kjempe fornøyd med dagen! Morfaren til Tony hadde laget deilig betasuppe, mens min onkel og ''tante'' hadde laget knallfint og godt koltbord! Thea fikk også kjempe mange fine gaver.. 

Tenkte å legge ut ett innlegg med pynten, ett med maten, og ett med bilder generelt - har fått fler spørsmål om inspirasjon til dåp så kanskje du kan fiske opp noe her?! ;-)


3 kommentarer

lindycathrinr

18.03.2012 kl.23:32

Kjempe fin pynt :) Vi hadde dåp forje helg og er godt og ha det overstått. håper hun fikk mye fint da:)
så fint! :D trenger masse inspirasjon jeg.. hvor er sommerfuglløperen fra? :)

Cecilie Kvant

19.03.2012 kl.20:09

Nina, 20 år, mammen til Linnea: Den er fra black design :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits