HELT PÅ BUNN

Herregud for noen slitsomme dager det har vært. Kjenner det er like før kroppen min streiker å sier stopp!
Thea har som sagt vært syk, og jeg har heller ikke følt meg tipp topp - men ett smil om munnen har vi alltid!

I kveld var jeg, mamma, Marita og moren hennes på steakers å spiste deilig biff! Noe jeg virkelig trengte, vi spiste god mat og koste oss masse! Når klokken rundet 12 fant vi ut at det var på tide å finne veien hjem i seng.
Thea skal sove hos pappaen sin for første gang helt alene, men regner med det går veldig fint :-)

Imorgen er det tidlig opp for å hente kake(e), eller snill som pappa er har han tilbudt seg å hente ene slik at vi kan få handlet og pyntet lokalet før klokken blir alt for masse! Kjenner det skal bli godt å få helgen overstått nå.

Men nå får jeg hoppe i seng så jeg får meg noen timer på puten før det er opp og hopp igjen! Kjenner jeg gleder meg til å se gullet mitt igjen allerede :-)

2 kommentarer

Anette

17.03.2012 kl.10:16

Bor dere ikke sammen hjemme Hos dine foreldre? Hvordan er forholdet deres nå ? Stå på :)

Cecilie Kvant

19.03.2012 kl.20:11

Anette: Hvem bor sammen hjemme hos mine foreldre? Hjemme hos mine foreldre bor mamma, pappa, min søster, jeg, Thea og hunden vår :-)

Jeg velger å holde forholdet våres utenfor bloggen.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits