ETT STIKK I MAGEN

Etter mange telefoner her og der har jeg fått barnehageplass til lille gullet mitt. Hun begynner i barnehagen 1. August 2012 bare litt over 8 måneder gammel. 

Det er rart å tenke på at min 3 måneder gamle baby skal i barnehagen om ikke alt for lenge, jeg får helt vondt inni meg av å tenke på det. Lille gullet mitt skal bli ''stor'', hun skal i barnehage, jeg skal ikke være med hun hele dagen lenger. Heldigvis fikk jeg plass i en liten privatdreven barnehage hvor de er 4 voksne med 13 barn, så godt tatt vare på blir hun!

Tenkte å besøke barnehagen en dag bare for å se, å hilse på de ansatte :-) 

Tenk at mitt lille gull skal i barnehagen etter sommeren. Kjenner det skjærer i hjertet mitt :-( Men om jeg ikke kommer meg tilbake på skolebenken i år mister jeg retten, så det er det beste for alle! 

Har dere fått barnehageplass til deres søte små?

7 kommentarer

Kine Mirjana

14.03.2012 kl.12:16

Skjønner hvordan du har det.. Syns det er så tidlig å sette de i barnehagen, men samtidig må man jo på jobb eller skole, og dagmamma er ganske dyrt..
Venter fortsatt på svar:) men huff, er så trist å gå fra barna i så liten alder, så føler meg seg. Min er 10 mnd når han begynner i barnehagen, men skulle ønske han kunne starta når han var ett og ett halvt. Men men. Tiden flyr:)

Marte Kristin Klanderud

14.03.2012 kl.13:20

Malene begynte i barnehage når hun var 9 mndr gammel, fordi jeg måtte tilbake til studier. Det har gått KJEMPE fint hele veien, og jeg angrer ikke et sekund. Hun har lært så utrolig mye av å begynne tidlig i barnehagen :)

Mamma til Tobias

15.03.2012 kl.11:22

tobias og begynner da da er han nesten 1 år å 2 måneder :)

Fotograf Benedikte Bull

15.03.2012 kl.13:09

Lillepia mi skal i barnehage i begynnelsen av 2012 er planen, da er permisjonen over. Men kjæresten er på leit etter ny jobb, så vi håper han finner en jobb som er veldig godt betalt så jeg slipper å hoppe ut i 100% stilling, med tanke på at vi ikke vil ha henne i barnehage altfor mye :) Krysser fingrene for at den muligheten kommer..

Michelle Holvik

16.03.2012 kl.14:28

Har søkt om barnehageplass og håper så utrolig at jeg får plass, siden Sebastian er født etter august så har han ikke rett til barnehageplass før neste år igjen, noe jeg synest er en teit ordning. Men vi satser på han får plass! Vi får ikke vite det før slutten av mars da :P
Huff.. jeg har søkt fra nov og da er snuppa ett år gammel.. har ikke lyst i det hele tatt og jeg kan egentlig få overgangsstønad til 2014. men kjenner at jeg trenger å tjene egne penger og ikke være avhengig av nav.. pluss at det er nok godt for disse små å være med andre barn :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits