ENDELIG! JEG ER SÅ GOD!

Hehe, i dag føler jeg meg virkelig flink! Har vært super effektiv, og fått utrolig masse ut av dagen.

Dagen begynte vel rundt 7, da skulle Thea ha mat og var veldig kosete - hun skulle bare ligge inntil meg, og la jeg hun vekk igjen ble det bare grining. Vi ble liggende å bare kose til klokken nærmet seg halv ni. Når klokken nærmet seg halv ni stod jeg opp mens Thea sov litt til. 

Dro med meg mamma til biltilsynet slik at jeg kunne prøve meg på teorien, jeg skulle jo prøve for to uker siden også -men hadde ikke søkt om det så måtte vente to uker. Denne gangen gikk det iallefall veldig bra, jeg bestod med 7 feil og var veldig glad. Første gang jeg prøver, og består :-D

Etter at jeg hadde brukt 8(!!!) minutter på den, reiste vi hjem igjen en tur før vi tok oss turen opp på Åsane Senter for å shoppe litt. Egentlig skulle vi bare opp slik at mamma kunne finne seg en topp til dåpen, men jeg endte jo opp med en masse ting + at vi spiste frokost på bon apetitt :-)

Etter det var det tannlegen som stod for tur, noe jeg har gruet meg til i flere dager. Heldigvis slapp jeg å borre for denne gang, så da var jeg glad. Vi tok oss en tur på gullgruven etterpå for å kjøpe dåpsgave fra oldemoren, men endte jo opp med endel ekstra ting derfra også!

Nå sover Thea en dupp mens jeg bare slapper av, dere skal få se bilde av alle innkjøpene litt etterpå :-) 

4 kommentarer

Bikinikroppene (CAMILLA)

13.03.2012 kl.14:52

Gratulerer!=)

13.03.2012 kl.16:14

Gratulerer :) Hvordan var spørsmålene? er det mye lureri, eller er det veldig logiske spørsmål?

Cecilie Kvant

13.03.2012 kl.18:16

Anonym:

Fikk mange spørsmål om skilt og vikeplikt. De fleste spørsmålene var logiskt svar på :-)

Brit

15.03.2012 kl.08:10

Gratulerer! En herlig følelse å være ferdig med det! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits