DE SISTE DAGENE

Blogging har det blitt ekstremt lite av for tiden gitt, men jeg har ikke hatt noe særlig med tilgang til internett så det har ikke vært så lett å blogge. Å blogge fra mobilen er bare stress.

Det går iallefall veldig bra med oss, dagene går stortsett i ett og jeg storkoser meg. Thea vokser og vokser for hver dag som går, hun smiler og er glad som dagen er lang! 

Her for litt siden hadde vi noen netter hvor hun absolutt ikke skulle sove så det ble litt slitsomt, men i natt sov hun som en drøm og vi stod ikke opp før klokken var elleve! Da var det morgenstell før vi trilte på butikken med mamma/mormor for å kjøpe frokost og bleier :-)

På lørdag skulle jeg ut for å feire at jeg endelig var blitt 18, så da var Thea hjemme med pappaen sin :-) Jeg storkoste meg. Først sminket meg og Marita oss sammen før vi dro videre til Silje så til byn. Det var helt kaos på byn, masse folk og god stemning. 


Jeg har forresten vært hos frisøren også. Skulle ha litt lyse striper i håret for å få litt liv, men de ble gul/grå/oransj, så jeg ble ikke fornøyd i det hele tatt! Skal fikse det igjen når håret har fått hvile litt, så må jeg vel klippe det også - vurderer bobb siden Thea er begynt å dra i alt hun får tak i, og jeg er ekstremt hårsår. 

Thea er også blitt en makk! Ligger hun på gulvet åler hun seg utenfor teppet, rundt alle plasser og skal absolutt ikke ligge i ro. Når hun legges for kvelden åler hun seg slik at hun ligger sidelengs, i natt våknet jeg to ganger for å snu hun igjen.

I morgen ska jeg til tannlegen for å borre ett hull, og jeg gruer meg så masse at jeg har vondt i magen :-( Etter det skal jeg på en aldri så liten shoppingrunde med mamma, hun må ha seg noen klær til dåpen mens jeg har fått litt penger til bursdagen som jeg skal bruke på meg selv!

Men nå må jeg lese videre på teorien så jeg kanskje får tatt den i løpet av uken. Thea sover en liten dupp men hun våkner vel snart for litt kos og mat før hun skal legges for kvelden :-)

2 kommentarer

Silje

12.03.2012 kl.19:25

Var artig på byn !:D Vi må gjenta det :D

Mamma til Tobias

13.03.2012 kl.09:24

nydelige jentå :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits