JEG HAR OPPNÅDD MYE

I en alder av atten år. I går var det atten år siden jeg kom til verden, og nå er jeg endelig myndig! Jeg er ikke en liten jente lenger, nå er jeg en dame - en som må passe på seg selv, skrive under på papirer selv og kan drikke alkohol lovlig!
De fleste 18-åringer gleder seg vel til denne dagen slik at de kan kjøpe drikke selv, dra på byn og bestemmer mer selv. Jeg derimot; gledet meg til denne dagen fordi at jeg kunne skrive under papirene mine selv :-)

Dagen begynte med at jeg fikk deilig frokost på sengen (eggerøre, bacon og stekt pølse) før det var på tide å starte dagen. Var i banken å bestilte nytt bankkort og åpnet litt flere kontoer som jeg kan spare på :-)
Etterpå var jeg på KK for en siste kontroll, og er nå skrevet ut fra sykehuset! Håper bare at jeg slipper ny innleggelse.

Var også på deilig middag hos mamma igår, jeg fikk velge og da ble det selvfølgelig svinekjøtt med pommfri og bernesaus :-) Senere på kvelden dro jeg på kino mens mamma og pappa passet Thea.

Alt i alt har jeg hatt en kjempe fin dag, og fått masse utav dagen! Dagen ble avsluttet med kake fra verdens skjønneste Karoline :-)

6 kommentarer

Skøyarstrek

06.03.2012 kl.11:48

Gratulerer med overstått :)

- Amalie

Silje - Mamma til Matias

06.03.2012 kl.12:00

Har du flyttet ut? :)

Christine Støle

06.03.2012 kl.12:14

gratulerer med dagen på etterskudd! :)
Gratulerer med dagen som var igår :)

Brit

06.03.2012 kl.14:46

Gratulerer med gårdagen! Jeg gleder meg mest til å få lappen, men må vente til mai.. :)

Anine

09.03.2012 kl.18:34

Jeg har ikke blitt 18 enda.. nå er det litt under 4 mnd igjen, å jeg gleder meg mest til å kunne skrive under papirer selv jeg også. jeg drikker ikke alkohol(du så riktig:D) så jeg driter vel egentlig i akkurat det. det er jo selvføgelig litt gøy å kunne gjøre det hvis jeg er på butikken og noen spør om jeg kan kjøpe alkohol til de(ikke mindreårige). men det er det å bli beregnet som voksen. skrive under papirer selv, bli "involvert" i andre ting, istedefor å måtte gå gjennom mamma å sånn :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits