LAZY BLOGGER

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg var en helt vanvittig lazy blogger, og vedkommende lurte på hvorfor jeg hadde blogg. Vel, det å være mamma krever faktisk litt, jeg har en frøken som vil ha oppmerksomhet så og si hele tiden - og når hun sover eller hviler er det andre ting som må gjøres. 

I begynnelsen hadde vi så gode rutiner at det å blogge ble ikke noe problem, men etterhvert som tiden har gått har hun blitt mer og mer krevende. Nå må dere ikke missforstå meg, jeg elsker å være mamma og det er fremdeles det beste i verden - men ja, det er veldig slitsomt også, og det er ikke mye energi til overs når dagen er over. 


Her var ett stk. Thea Celin sliten etter å ha fått vaksine.

Det har skjedd endel ting de siste dagene, både positive og negative. Jeg har hatt feber igjen, noe som betyr at jeg enda ikke er frisk, og at jeg sannsynligvis ikke kommer til å bli det på en stund heller. Så har vi vært på 3 mnd. kontroll med Thea Celin, hun har blitt hele 6100 g, og 61,5 cm lang! Stor og fin jente som utvikler seg akuratt som hun skal og vel så det. 

Jeg har også blitt husmor nå, så det er jeg som gjør alt! Vasker klær, lager middag, rydder osv. Men jeg trives med det :-)


Morgenfugl!

Ellers så har jeg faktisk begynt å øve på teorien til bil, så satser på at jeg kan ta den om ikke så alt for lenge. Håper den er i boks før vi er ferdig med mars måned iallefall. Så er det jo ikke lenge til jeg har bursdag heller, på mandag blir jeg endelig atten år og kan skrive under alle papirer selv. Det skal bli deilig. Tipper det blir feiring med litt god mat hjemme, og masse kos med gullet som vanlig!

3 kommentarer

Mariell

01.03.2012 kl.12:16

Du skriver du har blitt husmor. vil de si at det er slutt mellom de gå kjæresten?

evelynne1990

01.03.2012 kl.15:35

Så stor og fin hun har blitt! <3 folk må jo forstå at du får mindre tid til å blogge nå som du har en liten datter! blogging er noe man gjør når man har lyst, og har overskudd til det mener nå jeg:) God bedring til deg i alle fall!

Cecilie Kvant

01.03.2012 kl.17:10

Mariell: At jeg er blitt husmor har vel ikke noe med meg og kjæresten å gjøre?

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits