ENDELIG EN GOD NYHET

God kveld kjære lesere. 

Dere som følger bloggen min vet at jeg har vært mye inn og ut av sykehus, og at jeg plutselig blir syk og må innlegges. Vel, det har de fremdeles ikke funnet ut av. Det som skjer er at jeg plutselig får 40 i feber, frostanfall og blir skikkelig dårlig - når det skjer legger de meg inn, tar blodprøver, test av hjertet og sjekker meg fra topp til tå. Dette har pågått i nesten 11 uker uten at noen finner ut av noe, men heldigvis så har jeg vært feberfri i nesten 2 uker nå så kanskje jeg holder på å bli frisk av meg selv?

Og som jeg nevnte i mitt forje innlegg skulle vi på sykehuset med Thea i dag, vi hadde fått innkallelse hos kirurgisk post for å snakke med kirurg. Thea har nemlig en navle som aldri grodde slik den skulle etter fødselen, de fleste vet jo at ''navlestumpen'' skal falle av etter en ukestid, og det gjorde den - bare ikke alt. Jeg har jo fått beskjed fra flere barneleger at dette var noe en kirurg måtte se på, og ta hånd om siden de trodde hun måtte legges i narkose for å fjerne det.

Jeg har tenkt utrolig masse i det siste, og vært kjempe redd for lille jenten min - men heldigvis i dag ble ting bedre. Kirurgen sa at han trodde dette ville forsvinne om vi tvinnet det på nytt (slik de gjør etter fødselen), og at den ''ekstra'' delen kommer til å falle av helt av seg selv!

I dag har snuppen vært litt smågrinete (sannsynligvis fordi at hun ikke har fått formiddagsluren sin i fred og ro), så nå sover hun som en stein mens jeg skal se litt tv før jeg også finner sengen :-) I morgen må jeg ta en raid på klær og rot. 

 
Lille kosejenten var trøtt når vi endelig kom inn dørene hjemme!

3 kommentarer

Anonym

23.02.2012 kl.10:14

Hvordan tvinner de det på nytt?

Cecilie Kvant

23.02.2012 kl.11:26

Anonym: Helt ærlig så vet jeg ikke hvordan de gjorde det, jeg klarte ikke å se på. Men jeg tror de tok en tråd rundt det ''kjøttet'' som hang ut av navlen slik at det skal dø og falle av.

28.02.2012 kl.04:06

Du er jo bare en helt vanvittig lazy blogger. Hva har du en blogg for, egentlig?

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits