BABYTREFF

Natt til i dag har vært reine marerittet, det var ikke snakk om søvn å få før klokken nærmet seg 05... Thea sov som en stein fra klokken var 22, mens jeg derimot - hadde vondt alle plasser og fikk virkelig ikke sove :-( Når jeg endelig falt i søvn gikk det ikke lange tiden før Thea våknet for mat igjen, men sånn er det å være mamma! Er de små sulten, så er de små sulten.

Dagen ble iallefall startet klokken 10, da våknet jeg av vekkerklokken(!!!) siden Thea fremdeles sov som en stein hoppet jeg i dusjen og sminket meg før jeg måtte vekke hun for morgenstellet.

Grunnen til at jeg måtte ha vekkerklokke på var fordi vi skulle på babytreff med andre november mammaer fra Bergen, noe som var utrolig koselig! Mange søte babyer, og mange koselige mammaer. I og med at treffet begynte 12 (som er midt i sovingen til Thea) så sov hun seg gjennom det meste av treffet, og når hun ikke sov så fikk hun mat - men da fikk jeg litt tid til å prate med de andre søte babyene som var med :-) Og de koselige mammaene. 

Alle hadde med seg juice, pålegg, rundstykker eller noe digg hver så vi koste oss med en god lunch og godt selskap!

Her mangler vi en baby. Thea er nummer to fra høyre. 

Nå sover Thea som en stein i vuggen sin, å treffe nye ansikter tar vist på! I morgen skal vi å snakke med kirurg, er ikke helt sikker på hva vi skal prate om enda, eller når operasjonen blir men kjenner jeg bare vil få det unnagjort fort.... 

Det er forresten stråålende vær her i Bergen, så tror jeg må trille meg enda en tur når snuppsen våkner :-)

5 kommentarer

Silje - Mamma til Matias

21.02.2012 kl.16:38

Skal du eller Thea operere? :s

Anette

21.02.2012 kl.17:11

Hvorfor og hva skal du operere? Så gøy ut på treffet ;)

Cecilie Kvant

21.02.2012 kl.17:26

Silje: Thea som skal operere

Cecilie Kvant

21.02.2012 kl.17:26

Anette: Jeg skal ikke operere, men Thea skal operere navlen sin.

Cecilia

23.02.2012 kl.16:33

Morsomt bilde :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits