SØNDAGSTUR & FASTELAVEN

I dag kom jeg hjem til deilige kjøttkaker til middag, om søndagen er det godt med en skikkelig middag for å lade opp til ny uke! Og siden det var fastelavens ble det boller med krem og syltetøy også. Dagen i dag har egentlig gått utrolig fort, men samtidig sakte. Thea våknet klokken 10, men da kom Tony å tok hun så jeg fikk sove helt til halv to, luksus... 

Etter maten var det tid for litt tvkos med familien før meg, mamma og min søster tok oss en tur med voffsen og Thea Celin :-) 

Nå sover Thea for lengst, jeg har kost meg med fløtegratinerte poteter og frustrerte fruer :-) Nå kjenner jeg at sengen roper på meg, selvom jeg sov lenge idag er jeg utrolig trøtt så skal bli godt med noen timer på puten før det er en frøken som er sulten igjen! 

Én kommentar

Jeanett Simonsen

20.02.2012 kl.22:11

Håper du hadde en kjempe fin dag ! :) nydelig liten familie !

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits