1 # KROPPEN ETTER FØDSEL

Når jeg hadde spørsmålsrunde på bloggen var det fler som lurte på om jeg kunne legge ut bilder av kroppen min etter fødselen, og siden jeg skal ha temasøndag hver søndag blir dette tema for i dag. 

Gjennom ett svangerskap og gjennom en fødsel går kroppen gjennom ekstremt mye, og mer enn de fleste aner. Jeg gikk fra å være en liten jente på 53 kg, til å være en stor jente på nesten 80 kg! 

Huden skulle strekkes, og jeg fikk endel strekkmerker på slutten. Da jeg fikk de syntes jeg det var litt kjipt, de var rød og fæl - men den dag i dag vet jeg at de var verdt det. Jeg fikk en nydelig, frisk og fin datter ut av det :-) Når alt skulle trekke seg sammen igjen var det jo også litt hud til ''overs'' og det er det fremdeles, men det skal jobbes med og fikses.

Var vel egentlig bare magen som forandret seg stort, den ble giga svær og rund. Fjeset mitt ble jo også fylt med ''vann'' så ble litt ballong der også på slutten.


Her ser dere strekkmerkene, men de lysner mer og mer for hver dag som går - og iallefall for hver dag som jeg tar sol! Under graviditeten ble navlen min helt svart også, nå er det ''laget'' som lå seg på navlen på vei bort så har fått ett lite skrubbsår der, men det forsvinner vel det også :-)


Litt løshus igjen på magen, men som sagt; det skal trenes bort så snart jeg er frisk! Jeg har trossalt bært ett barn på 4 kg der inni for 11 uker siden så er ikke rart at magen ikke er panneflat :-)


Her ser dere også litt av strekkmerkene som jeg fikk på siden(e). 

Alt i alt så er jeg faktisk fornøyd med kroppen slik den er nå, jeg føler meg ikke supersexy - men jeg er stolt over å ha bært fram ett barn og ha den kroppen jeg har :-)

Ble vel ikke helt ''tema'' dette, men ble noenlunde iallefall. Neste søndag har jeg tenkt å skrive om utdanningen jeg vil ta, og hvordan jeg ser for meg at livet blir videre. Har dere andre forslag er dere hjertelig velkommen til å komme med det :-)

11 kommentarer

Silje

13.02.2012 kl.00:00

Jeg var så heldig at jeg fikk ingen synlige strekkmerker, fikk en del på lårene og de plagde meg ekstremt i begynnelse, men nå ser jeg på det som skryte merker:D

margretheolseen

13.02.2012 kl.00:07

du har all grunn til og være fornøyd med kroppen din :) håper min ser like bra ut når jeg har født!

Fotografijenta

13.02.2012 kl.00:09

Bortsett fra at man kan se litt merker her og der synes jeg du ser bra ut for å ha bært et barn inni der i 9 mnd :) (og strekkmerker synes alltid bedre ved soling, derfor krem er mye bedre akkurat der, men det visste du vel kanskje :) hehe)
Synes du ser kjempe bra ut! Har all grunn til å være stolt av deg selv :-)

Marte Kristin Klanderud

13.02.2012 kl.10:19

Du ser helt fantastisk ut etter fødsel. Du er heldig ;)

sandra

13.02.2012 kl.10:25

Oy! Du hadde mye finere mage enn meg xD og jeg fødte for 5mnd siden! haha.. Vekten er tilbake, men magen min henger enda.. huff. men jeg fikk verdens fineste datter, så det gjør ikke noe <3

Fotograf Benedikte Bull

13.02.2012 kl.15:17

Syns du ser bra ut jeg :) Har ikke blitt kvitt noe som helst etter fødselen, bortsett fra den kulerunde magen.. Har omtrent like mange strekkmerker som deg, på magen og sida.

Mamma til Tobias

14.02.2012 kl.08:29

Nydelig kropp etter på da :D

Marlene

03.03.2012 kl.12:14

Hei :) ville bare si at du har en nydelig datter. Og kroppen din etter fødselen skal du bare være stolt av, du har tross alt fått en baby :) Jeg fikk selv en datter for 5 månender siden. Jeg gikk også fra 50 kilo til 70 kilo. Så jeg har faktisk akkurat samme mage som deg, tror faktisk jeg har litt mer strekkmerker. Men huden min er sånn løs, så tror magen min ikke kommer til å gå inn så veldig mye, i og med at huden min er ødelagt. Men det er bare fillerusk. Vi skal være glade for at vi har fått flotte og friske barn, så får kroppen komme i andre rekke. Rart det der når man blir mamma, at da er ikke en selv så viktig, da er det barnet ditt som betyr mest i verden :)

04.03.2012 kl.07:40

Oi...... Svart navel :S

Marlene

11.03.2012 kl.18:56

Navlen er ikke svart da. Regner med at cecile har solt seg mens hun gikk gravid i sommer, og da var magen sikkert så stor at navlen sto litt ut. Og når hun da blir brun og magen krymper etter fødslen, så blir jo det brune området på navlen VELDIG brunt, siden huden plutselig blir mindre. Om du skjønner Anonym :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits