FOR FØRSTE GANG

.. Har jeg morsdag! I dag er det alle mødre sin dag, og vi fortjener litt ekstra oppmerksomhet idag.
Dagen begynte med frokost klokken 12, deilige rundstykker og sjokolademelk. Når vi var ferdig å spise gikk jeg faktisk å vekket Thea siden hun hadde sovet så lenge, tok morgenstellet før hun skulle få litt mat også :-)
Tony kom med gave fra Thea, han har i flere dager nå spilt på at det ikke blir noe gave eller "feiring" så jeg hadde jo innstilt meg på det, men jaggu overrasket han ikke med nydelig smykke! Den gutten kan virkelig å overraske (og kjøpe fine smykker).

Nå er han på butikken for å kjøpe melis siden han skal bake kake :-) Thea sover i vuggen så kanskje jeg skal ta meg en liten lur også.

Idag er det søndag, og jeg skal begynne med "temasøndag" så er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om må dere komme med det før i kveld!

3 kommentarer

Fotografijenta

12.02.2012 kl.19:03

Heldig du da :) Gratulerer med morsdagen! Hihi.

Looxim(Marlene Sofie)

12.02.2012 kl.19:29

naaw

Mamma til Tobias

12.02.2012 kl.22:27

Gratulerer med morsdagen :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits