TEMASØNDAG

God kveld kjære lesere! 

Siden blogglysten er ganske langt nede, og tiden ikke alltid strekker til med daglig blogging tenkte jeg å ha ''temasøndag''. Det vil si at dere skriver hva dere vil jeg skal skrive om, så tar jeg opp en ting hver søndag som jeg skriver om. Det kan være alt mellom himmel og jord. Kjærlighet, mammarollen, graviditet, alkohol osv :-)

Så må dere ikke glemme konkurransen min, den finner dere HER. 
Og hvis dere har forslag til tema(er) kan dere enten kommentere dette innlegget eller skrive på facebook siden min som dere finner HER.


Nå holder Thea på å få kveldsmaten sin før hun skal i seng, så er det nok ikke alt for lenge til jeg faller i søvn heller :-)

2 kommentarer

12.02.2012 kl.11:01

hva du synes om mobbing

12.02.2012 kl.21:18

Jeg lurer på hva du har lyst å utdanne deg til?

Og har det å blitt mor endret hva du vil utdanne deg til? Og jeg lurer på om du trener fast? Og hva hobbyer du har? :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits