PAKKE I POSTEN & SLEVENDE UNGE

Her om dagen fikk jeg forresten enda en pakke i posten, men den hadde jeg bestilt selv! Kjøpte bare noe smågreier på ebay, bare for å prøve det faktisk. 


Deksel til iPhonen min


Løsvipper! Bestilte vel 8 pakker med løsvipper til både oppe og nede vippene. Kommer nok ikke til å bruke det til vanlig, men å piffe seg litt ekstra opp når man skal ut er vel ikke forbudt? ;-)


Thea har også slevet endel i det siste, og ''spytter'' masse. Hun vet godt hva hun driver med, og gjør det bare for å tulle seg. Når hun får mat kan hun finne på å ta en munnfull for så å bare spytte det ut igjen så smiler hun og er super fornøyd med seg selv! Utspekulert barn altså :-) 

Var innom barnashus hindagen, egentlig for å kjøpe nye pysjer men de hadde ikke flere små størrelser igjen så kom ut igjen med biteleke og to nye smokker :-)
5 kommentarer

Fotografijenta

07.02.2012 kl.19:05

Har du tidligere erfaringer med å handle på ebay?

Eller generelt bare, hvordan er det etter din mening å handle der? :)

Jeanett Simonsen

07.02.2012 kl.19:08

aaah den iphone casen har jeg og kjøpt :D venter på den i posten :D

BTW har konkurranse på bloggen min :D

Cecilie Kvant

07.02.2012 kl.19:36

Fotografijenta:

Kommer nok ikke til å handle dyre ting der. Dekselet jeg fikk var sømmene litt ødelagt (men fikk fikset det sånn noen lunde). Vippene har jeg ikke prøvd enda, men noen var ødelagt allerede når jeg åpnet pakken.

Leah Renée Live, Laugh, Love

15.02.2012 kl.12:47

Dekselet var super fint! Hva søkte du på?

Cecilie Kvant

15.02.2012 kl.21:42

Leah:

Husker ikke hva jeg søkte på, desverre :-/

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits