SPONSORPAKKER & KONKURRANSE

Heihei! Som jeg lovet, skulle jeg vise dere noen av tingene jeg har fått i posten den siste tiden - men i går kveld kjørte vi i rekordfart opp på barneklinikken med Thea siden navlestumpen var ''grodd fast'' i plasteret. Ble der oppe til 2, og når vi da kom hjem igjen var det rett i seng siden vi skulle opp igjen dit klokken 10 i dag. Vi er enda ikke ferdig der oppe, men i morgen er det min tur på sykehus - så skal Thea opp igjen på tirsdag eller onsdag forhåpentligvis. 


Men over til det inlegget skulle handle om; nemlig sponsorpakker. Jeg har ikke fått testet noe av det ut skikkelig enda, siden jeg er ut og inn av sykehus - og når jeg er noenlunde oppegående vil jeg bare kose og prate med Thea. 


Disse dekselene er herfra. Det rosa er egentlig genialt, det er av silikon så det er kjempe lett å ta av og på, + at du kan ligge penger eller ett søtt bilde bak. Det andre er litt jallajalla for min del, og gikk lett i stykker som dere ser i høyre hjørnet. 


Sockons og kamerastativ herfra. Sockons er til å feste uten på sokkene til de små slik at de ikke sklir av. Her i hus var de litt trang nå, så får nok ikke brukt de noe særlig. Kamerastativet har jeg enda ikke fått prøvd, men vedder på at det kommer til å bli flittig brukt! 


Tannbleking og neglelakkstøpning herfra. Har som sagt ikke fått testet ut noe av det enda, prøvde meg på neglelakkstøpning men skjønte ikke særlig masse så må lese bruksanvisningen før jeg setter i gang :-)


Nå ligger Thea nybadet og rein i sengen sin og sover som en stein, jeg er på vei i seng også nå! I morgen håper jeg på å få lagt ut ett innlegg til dere, eller rettere sagt en konkurranse - hvor du kan vinne smokker fra navnesmokken! 

Én kommentar

Kine Mirjana

06.02.2012 kl.02:42

Oioioi, så heldig du er :) Masse fint :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits