SVAR PÅ NOEN SPØRSMÅL

Kan du legge ut bilder av noen av tingene til Thea? Vogn, vippestol osv.?
 
 Har lagt ut innkjøp underveis gjennom svangerskapet, men kan prøve å få lagt ut ett innlegg med det meste samlet. Noen av innkjøpene kan du se her og noen her. Resten finner jeg ikke nå, men skal prøve å få knipset noen bilder i helgen!

Hvor lang er Thea blitt, og hvor mye veier hun nå? 
  Sist vi målte og veide hun var hun blitt hele 59 cm, og 5400 g :-)

 
Kan du legge ut bilder av magen/kroppen din slik den er nå? 
  Ser det er fler som har spurt om dette, så skal prøve å få gjort det. Er ikke helt sikker på om jeg tørr å legge ut bilder av ''bar'' mage enda, det er jo fremdeles litt hud som skal trekke seg tilbake og magen skal trenes opp igjen - men jeg har født ett barn og er stolt over den kroppen jeg har nå :-) 

Hvilken nettside har du tatt teoriprøvene til bil på?
 
 Når jeg la ut bilde av at jeg hadde ''bestått'' teorien på bil hadde jeg tatt prøven på prove.no - har hørt i ettertid at teoritentamen.no er mye bedre å øve på så jeg kommer nok til å ta tester der framover heller. 

 
Hvilken vogn har du?
  Hehe, flaut å si det, men jeg vet faktisk ikke! Vognen er noe vi ''arvet' fra en vennine av mamma, jeg hadde jo egentlig drømt om å kjøpe hvit emmaljunga vogn i skinn - men fant ut at den vognen vi har kom til å funke like fint som en ny vogn. Vi er kjempe fornøyd med vognen på alle måter, den er lett å legge sammen, lett å trille, og utrolig godt på vinterføre :-) Er forholdet til deg og Tony like bra som før Thea kom til verden?
  Å få barn snur jo livet opp ned og på hodet, alt blir forandret i det sekundet du får den lille opp på brystet. Alt som har med forholdet våres velger jeg å holde for meg selv :-) Nå er det sikkert mange som tror det går dritt med oss, men hvis det hadde gått dritt med oss hadde jeg nok ikke nevnt han i det hele tatt på bloggen.  Hvordan er pappaen til Thea?
  Pappaen til Thea er pappaen til Thea, men det er jo selvfølgelig ikke det dere vil vite. Tony (som er pappaen til Thea), er en god pappa for hun. Thea er glad i han, og han er glad i Thea. De koser seg sammen :-)

Sånn! Da har jeg fått svart på noen av kommentarene fra kommentarfeltet, som sagt så skal jeg prøve å få lagt ut bilder av kroppen min nå, noen av tingene til Thea og vognen hennes. Har også lovet dere en konkurranse, og vise dere de siste pakkene jeg har fått i posten! :-)

2 kommentarer

Kine Mirjana

03.02.2012 kl.00:44

Så fin hun er! :)

Marlen-17 år og mamma

04.02.2012 kl.23:38

Så søt hun er :-D

Jeg holder også på med teorien, består kun på prove.no. På teoritentamen.no, kan du kjøpe deg en hel dag, og du får forskjellige spørsmål. Jeg har tatt den ordentlige teoriprøven, men strøk fordi jeg kun har øvd på nettet. Anbefaler deg å lese i bok også :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits