SYKEHUS, SPONSING

God morgen alle sammen!
Det har blitt lite blogging fra denne kanten, men jeg har vært inn og ut fra haraldsplass de siste dagene og har hatt null energi til overs.
Vi har vært hjemme to dager nå, men skal opp igjen idag for å ta nye prøver og samtale med legen :-)
Ellers har jeg fått endel pakker i posten i det siste som jeg helt har glemt å vise dere, og det er egentlig veldig rart siden det bare er ting jeg har hatt bruk for!
Jeg har også ett samarbeid med navnesmokken, så snart kommer det konkurranse her på bloggen!

.. Ser også at dere har litt spørsmål og jeg skal prøve å få svart på alle i kommentarfeltet ikveld eller imorgen :-) Bilder av kroppen min etter fødsel er det også mange som ønsker å se, så skal prøve å få det til også!

Nå holder jeg på å steike rundstykker til frokost mens Thea koser seg i vippestolen litt :-) Etter sykehuset skal meg, Tony og Thea på dåpssamtale med presten!

5 kommentarer

margretheolseen

02.02.2012 kl.11:43

så herlig bilde! :D

Krøllfoto

02.02.2012 kl.13:04

Nyydelig baby :D

Isabel

02.02.2012 kl.13:22

Så søt hun er :)

:)

02.02.2012 kl.21:56

Hvor mangen lesere har du ca. daglig? :)

Cecilie Kvant

02.02.2012 kl.22:10

:): Alt mellom 200 & 400.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits