FANTERIER

Helgen har gått i ett og tiden har virkelig flydd fra oss. Fredagen begynte tidlig med barseltreff, før vi reiste ned til farfaren til Thea å slappet av der litt. Senere reiste vi hjem her for å spise deilig taco før det var leggetid for Thea. Når hun var i seng, så meg og Tony på ''the voice'' før sengen ropte! 

Lørdagen var vi invitert til noen venner av Tony så vi bestemte oss for å dra dit mens mamma/pappa/min søster passet lille Thea. Å reise fra Thea er forferdelig, men samtidig så er det litt deilig å komme seg ut blandt folk å kose meg litt i blandt! Kvelden ble iallefall super vellykket, var ikke hjemme før 3 - så da var det rett i seng før Thea skulle ha mat igjen klokken halv åtte. Søndags morgen tok mamma hun to timer så jeg fikk sove litt ekstra! Stod opp klokken 12 til deilig familie frokost!

Søndagen startet dagen klokken 12, da var det som sagt familiefrokost før dagen kunne begynne skikkelig. Thea var trøtt igjen i 1-tiden så da fikk hun sove litt i vuggen mens jeg fikk kledd på meg og stelt meg litt. Dagen i dag har faktisk gått i ett selvom ingenting spesielt har skjedd. Spiste utrolig dårlig kebab på mama rosa i Knarvik før vi kjørte på essoen for å vaske bil (og kjøpe nuggets til meg siden kebaben smakte dritt). Reiste ned til farfaren til Thea siden de hadde bakt deilig kake i dag også, og jeg er en kakemoms! 

Nå sover Thea søtt i sengen sin, så er vel leggetid for meg også snart :-) Denne uken har vi ingen planer før torsdag, da skal jeg på kontroll på sykehuset, vi skal prøve å få kjøpt dåpskjole og dåpssamtale i kirken. 

Én kommentar

01.02.2012 kl.19:22

Hvor lang er lille jenten, og hvor mye veier hun? (hvis du har veid)

Kan du legge ut bilde av magen din nå etter fødsel?

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits