YEEI.

I dag bestemte Thea seg for at dagen skulle starte klokken 11. Da var det på tide å stå opp for å ta morgen stellet, etter at hun har fått ny bleie og pratet litt sovner hun alltid igjen så jeg får sminket meg og ryddet litt :-)

Etter noen timer hjemme var det tid for bursdagsbesøk hos farfaren til Thea, han fylte nemlig år idag så det ble en liten feiring med god mat og deilig kake!

Når vi kom hjem kom Marita på besøk og bestemte seg for å ligge her så nå ligger både hun og Thea å sover.
I morgen skal jeg til legen på min seksukerskontroll og på fredag er det barseltreff.

2 kommentarer

Marlene

29.01.2012 kl.17:14

Naaw! ♥♥

victoriaisadora

29.01.2012 kl.21:50

http://victoriaisadora.blogg.no/?c=1327869039

GRATULERER DU ER MED PÅ MIN TOPP 20 LISTE :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits