MER OVERSKUDD = BOLLEBAKING

I det jeg så ut av vinduet i dag var bakken dekket av snø, og det snødde. For min del så er vinteren over for denne gang, og nå venter jeg egentlig på sommeren. Men siden snøen allerede var her har jeg og Tony benyttet sjansen til å lage snømann mens mamma satt inne med Thea litt :-)

Etter at snømannen var ferdig bakte vi deilige boller som vi har kost oss med i kveld, og nå er det leggetid for både store og små. Thea ligger å småsutrer litt og syntes synd i seg selv - men det gjør hun alltid på kvelden før hun sovner godt. Hun har også vært litt grinete i dag og ekstra kosete, men det er bare å kose med hun mens hun får smokken så er alt bra.I morgen er planen å muligens få kjøpt dåpskjole! Jeg er så kresen og vet akuratt hvordan jeg vil ha ting så håper jeg finner den perfekte :-) Hele uken er forsåvidt fullbooket også. På onsdag har farfaren til Thea bursdag så da er vi innvitert på middag og kake der. Torsdag står legebesøk for tur (atter en gang....) Da er det tid for min ''seksukerskontroll''. Fredag er det barseltreff så er jammen hele denne uken gått også. 

Og forresten; ser endel av dere stiller spørsmål i kommentarfeltet, men det blir rotete som jeg svarer der. Vurderer å ha en ny spørsmålsrunde snart - hvis det er noen interesse for det? 

5 kommentarer

Kine Mirjana

24.01.2012 kl.00:34

Åh, nå ble jeg sulten! Jeg er så heldig å ha en mormor som har sydd dåpskjole til oldebarnet sitt! :)

k.

24.01.2012 kl.02:12

åååj. jeg vil også ha boller!

24.01.2012 kl.08:59

En spørsmålrunde hadde vært kjekt ja :)

ღ♔mammalarsen♔ღ

24.01.2012 kl.10:34

De bollene så utrolig gode ut :) Fikk veldig lyst på skolebrød nå ja. Ser du har en full uke foran deg, lykke til jakten på den perfekte dåpskjole ;)

Mamma til tobias

25.01.2012 kl.19:45

Mm det så godt ut :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits