SØNDAGSTUR

Først må jeg bare begynne med å fortelle om den deilige maten mamma lagde i går! Hun lagde indrefilet, insurret i seranoskinke med hjemmelagde fløtegratinerte poteter til :-) Er lenge siden jeg har vært så utrolig mett, men fortsatt å spise fordi det var så godt. 

Etter maten var det tid for mating, bading og stelling av solstrålen min! Hun har ikke fått bade på nesten tre uker siden navlen ikke har vært særlig fin så når hun endelig fikk bade i går var hun veldig glad og fikk ta seg ett litt ekstra langt bad :-)Etter at Thea var rein og mett var det tid for sengetid! Hun fikk ligge seg i vuggen siden mormor, morfar og tante skulle passe hun mens jeg luftet meg litt! Planen var egentlig å ta seg en liten luftetur med en kompis, men det ble til at vi møtte en kompis av han og en venninde av meg også :-) Tiden bare fløy avgårde, og jeg var ikke hjemme før halv to. Da var det en lysvåken frøken som var klar for litt mat før hun fikk ligge seg i sengen med mammaen sin.


I dag sov vi litt ekstra siden det var helg, og klokken ble nærmere elleve før vi stod opp. Når vi endelig kom oss opp av sengen var det morgen stell av mor og baby før vi kunne begynne dagen med kos og prating før hun sovnet litt igjen. Hadde egentlig planer om å slappe av i dag, kanskje få sortert litt klær siden hun vokser så fort - men dagen ble heller brukt på trilletur til fløien sammen med pappsen :-)

Tiden løp virkelig fra oss der oppe, vi satt oss inn i cafe'en en liten stund og i det vi så var det blitt bekmørkt så vi bestemte oss for å ta fløibanen ned igjen. Var også innom min onkel en tur å spiste kebab siden det var helg! I morgen har jeg bestemt meg for å kutte ut brus og snop i ukedager så får vi se hvordan det går. Saften får bli min bestevenn fram til jeg er klar for å kutte deg også helt ut. 

Alt i alt har jeg hatt en super helg, Thea begynner å få mer og mer rutiner - og det vil si at jeg får mer og mer overskudd! :-) 

Én kommentar

23.01.2012 kl.19:58

Hvilken vogn har du?

Er forholdet til du og Tony like bra som før lille kom til verden?

Hvordan er pappen med Thea?

Bare noen spørsmål :) Hehe :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits