LITT FORSINKET JUL

.. Eller ikke jul, men julebilder på bloggen! Jeg var jo så heldig å få prinsessen første søndag i advendt - altså før desember måned startet. Jeg var nybakt mamma midt oppi alt julestresset, og shopping var vel noe av det første Thea ble med på! 

Planen var egentlig at vi skulle sende ut julekort til familien, men siden vi var så treige med alt ble det heller til at vi rammet inn ett fint bilde av Thea som besteforeldrene, oldeforeldrene og ene tanten hennes fikk til jul :-)


I natt sov Thea superfint! Tror kanskje det har noe med at hun fikk sove i min seng i natt. Hun sov fra klokken 23:30 til 08:30 uten å få mat. Hun våknet 2 ganger siden hun mast sutten, men da var det bare å putte den inni igjen så sovnet hun.

Nå har hun fått mat, og ligger i vuggen å sover så jeg kanskje får gjort litt. Holder på med dåpsinnbydelser, og det tar jo sin tid siden jeg skal lage de selv. 

Én kommentar

Silje

20.01.2012 kl.14:05

Så søt hun er! :-) Og så lenge hun sov! Min tøtta sover foreløpig bare 6 timer i strekk - og det går ut over puppan mine.. heheee!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits