NÅ ER DET LEGGETID FOR STORE OG SMÅ

I dag har egentlig dagen gått utrolig sakte, og jeg føler ikke at jeg har fått noenting utav dagen. Har bare kost, dullet og slappet av i hele dag. Mamma laget deilig lasagne til middag/kvelds som jeg fikk spist før jeg, Tony og Thea dro ut til noen kompiser av han å hilste på.

Nå er det leggetid for både meg og Thea, hun sover jo egentlig når hun vil - men nå skal vi sove sammen og ha kosetid :-)




5 kommentarer

Margrethe

15.01.2012 kl.14:35

så herlig bildee!! :)

Mamma til tobias

15.01.2012 kl.21:38

du får ha en god natt da og utrolig koselgi bilde :D

Nysgjerrig

16.01.2012 kl.00:06

Heihei

Lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan kroppen din har forandret seg før og etter du fødte? Hvordan føler du deg med deg selv nå? Gjerne med bilder!

Fast leser

Silje Aurora

16.01.2012 kl.21:12

For ei nydelig snusk:)!

:)))

19.01.2012 kl.21:10

kan du legge ut bilder av vogn og annet barne ustyr? :) gjenre vogn med barn i, elsker slike koselige bilder!

Skriv en ny kommentar



Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits