EN DÅRLIG BLOGGER

Å være mamma er en 24-timers jobb. Jeg er mamma både natt og dag, hver dag. Thea Celin trenger oppmerksomhet, og all min tid går til hun! Hun er ikke som babyer flest har jeg hørt, hun er utrolig våken til å være en baby. Å sove liker hun ikke, hun skal allerhelst se på alt som skjer, og være med der det skjer. Det er ikke noe problem at hun er våken siden hun bare smiler og prater for det meste :-)

Eneste gangene hun skriker er når hun er sulten, eller hvis hun vil ha oppmerksomhet. Jeg har lært meg hvilkene skrik som er hva, og hva som bare er klaging. 

Har bestemt meg for at jeg vil være litt forsiktig med å legge ut bilder av Thea Celin på bloggen siden det finnes mange syke mennesker i verden. Noen kan faktisk finne på å stjele bilder og late som om det er dems unge, og det er det jo ikke. Så framover må jeg lære meg å merke bildene av hun før jeg legger de ut :-)

Så har jeg kommet i kontakt med en supersøt jente som skal fikse header og design til meg så snart jeg får knipset noen bilder av meg og Thea Celin sammen. Det har ikke vært allverdens med tid sammen hjemme den siste tiden siden jeg plutselig får skyhøy feber, og er inn og ut fra sykehus. På mandag skal jeg opp igjen på sykehuset å ta enda flere prøver for å finne ut  hva dette er for noe! Å plutselig få feber er slitsomt, og tar virkelig på kroppen så kjenner jeg ikke har særlig masse krefter igjen desverre. 

3 kommentarer

- Mamma Veronica

14.01.2012 kl.21:26

Ja å være mamma e slitsomt ! Min liker også å være med på det som skjer, liker ikke å ligge når hun er våken , må helst gå hele tiden ;-) Prøver å bli flinkere jeg også til å merke bildene av jento mi, men glemmer det av og til..

Silje

15.01.2012 kl.12:10

Cecilie Renate er også veldig våken til å bare være en liten baby! Sover bare små powernap´er gjennom hele dagen - som tilsammen tilsier 1 - 2,5 time i løpet av hele dagen. Men til gjengjeld sover hun hele natten (litt mat selvfølgelig) :-)

Mamma til tobias

15.01.2012 kl.21:25

Er ikke bare bare og være mamma nei jalefall ikke nybakt ikke mye tid da, blir lettere da hun blir eldre og ikek skal ha mat like ofte og du har mer energi når hun sover :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits