TIDEN GÅR ALT FOR FORT

Herrejesus så fort tiden går! 

For seks uker siden lå jeg på KK med verdens beste følelse i kroppen, jeg hadde nemlig blitt mamma til verdens nydeligste prinsesse for bare noen timer siden. 

Thea er blitt så stor allerede, hun nærmer seg hele fem kilo og er snart 60 cm lang! Hun er vokst ut av alle klærne sine som var i str. 50, og passer i noen av klærne som er i 62. Hun smiler som dagen er lang, prater masse (eller lager masse lyder), sier arø, og hun snur seg fra mage til rygg allerede! 

Hun er også blitt utrolig sterk i nakken og skal aldri ligge inntil meg lenger, hodet skal alle veier og hun skal aller helst se alt som er å se :-)

Jeg ser utvikling hver eneste dag, og det å være mamma er det beste i verden. Jeg gleder meg til å våkne om natten for å gi hun mat. Ja, det er slitsomt - men jeg elsker det selvom.


Thea elsker å ligge på golvet å bare prate <3 Mammaen elsker det også !

5 kommentarer

Herlig bilde da!

08.01.2012 kl.23:35

Du skriver såå fint.

Og være mamma er den BESTE følelsen i verden

Mamma til tobias

09.01.2012 kl.15:24

Nydelig bilde avdere da :D p hun er sp nydelig :D

Fotograf Benedikte Bull

09.01.2012 kl.16:40

Ååååh, så herlig! Lillingen min er 2.5 uke gammel og jeg ser at hun utvikler seg hver dag, det er så herlig!

:)))

12.01.2012 kl.23:14

kan du legge ut bilder av vognen din og annet baby utstyr ? :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits