LOVER OG LYGER

Heihei!
Jeg lovet dere en konkurranse og svarene på spørsmålsrunden, men Thea har vært ekstremt oppmerksomhetssyk både natt og dag så i det jeg har lagt hun på sofaen eller vuggen har hun bare begynt å skrike.
Skal prøve å få postet det imorgen :-)
Nå ligger Thea i vuggen og sover etter at hun sovnet som en stein på meg så nå skal jeg prøve å få meg litt søvn før hun er sulte igjen.

2 kommentarer

Michelle Holvik

07.01.2012 kl.23:21

Hvordan er hun om natten ? :)

Cecilie Kvant

08.01.2012 kl.13:40

Michelle Holvik: Det varierer veldig fra natt til natt. Noen netter sover hun kjempe fint og får mat hver 3-4 time. Mens andre netter våkner hun hver 2. time og vil ha mat + at hun våkner hver gang hun mister tutten (som er hver gang hun sovner godt).

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits