HERREGUD......

Nå er det nesten en uke siden sist jeg blogget, og jeg har jo ingen annen unnskyldning enn at Thea tar all min tid og oppmerksomhet. Og når hun ikke trenger meg tar jeg meg en dusj eller bruker litt tid på meg selv - dere skjønner det at nå som jeg har en liten å ta hensyn til er det ikke bare å hoppe i dusjen når jeg vil, eller gjøre akuratt hva jeg vil når jeg vil.

Siden sist er det ikke skjedd så masse. Det er jo nytt år nå, noe som betyr nye muligheter! På nyttårsaften fikk jeg selvfølgelig feber igjen og følte meg skikkelig uvell, heldigvis ble det litt bedre utover kvelden så jeg fikk kost meg litt også! Thea var med mormoren sin mens jeg var ute blandt venner og kjente å koste meg i noen timer :-) 

Ellers har Thea vært litt snufsen og tett i nesen de siste dagene, og igår ble det så gale at hun ikke ville spise. Da bestemte vi oss for å ta en tur på barneklinikken bare for å sjekke at alt var bra, og at det ikke var noe farlig. Heldigvis var det bare en forskjølelse så hun blir nok frisk fort hvis vi er flink med saltvannsdråper og snottsuger! 

Så lovet jeg jo dere en konkurranse også, og den kommer så fort jeg får tid til å ta bilde av premien! Jeg har heller ikke svart ferdig på alle spørsmålene, men jeg har begynt å svare på resten så svarene satser jeg på å ha ferdig ikveld eller imorgen :-)

Én kommentar

Velfortjent tur ut å kose deg litt du også. ;-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits