SVAR DEL 2 - GRAVIDITET ++

Hvilken vogn har du? Kan du legge ut bilde av den? Baggen ligger i bilen til mamma, men skal få lagt ut bilde en av de kommende dagene.

Hvordan reagerte foreldrene dine og foreldrene på kjærsten din, da du fortalte dem at du var gravid? Kjæresten min var med til legen når jeg fant ut om graviditeten og han tok det veldig fint, han støttet meg uansett hvilket valg jeg tok. Mamma og pappa tok det også veldig fint, pappa tok det nok litt tyngre enn mamma siden jeg alltid har vært den lille jenten hans. Den dag i dag er alle veldig glad for valget jeg tok, og alle er veldig glad i Thea Celin.

Åssen reagerte du når du fant ut om graviditeten? Jeg fikk sjokk og panikk, viste ikke hva jeg skulle gjøre og tårene bare rant. Det tok noen dager før det gikk skikkelig opp for meg, og når jeg hadde fått vendt meg til tanken litt var det både skummelt og spennende. 

Hvor lenge var du og kjærsten din sammen før du ble gravid? 
Vi hadde holdt på/vært uoffisielt kjærester i noen
mnd, men offisielt kjærester i knappe 2 mnd. 

Du var jo absolutt ikke tykk før du ble gravid (heller tynn), men veier du mye mer nå enn før du ble gravid? Jeg har fremdeles endel kilo igjen fra jeg gikk gravid - men nå som jeg fullammer forsvinner de litt etter litt uten at jeg trener.

Hvis du kunne valgt å få jenten din senere, ville du gjort det, eller er liksom alt helt perfekt nå? med tanke på at du ikke er utdannet eller i jobb :) Alt er perfekt nå, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Hadde vel kanskje vært bedre om jeg hadde utdannelse og jobb, men alt til sin tid - utdannelse og jobb skal jeg få :-)

Fikk du mye støtte når du fikk vite du var gravid? av foreldre, venner eller kjærest? Ja, alle var veldig hjelpsom og støttende.

Hvorfor er du så mye syk? Hva som er gale og hvorfor? En uke etter fødsel ble jeg innlagt på KK med blodforgiftning som sannsynligvis kom fra livmoren etter fødselen, lå der i 5 dager før jeg ble skrevet ut så gikk det en uke før feberen kom tilbake - hvorfor jeg er syk nå er det ingen som vet, men om jeg ikke blir bedre innen noen dager må jeg ta nye prøver for å sjekke hva det kan være nå.

Har du mistet en del venner etter du ble gravid? Både og. Noen har trukket seg unna, noen har jeg trukket meg unna, og noen har kommet tilbake.

Kanskje litt privat, men jeg lurer på om det er helt bra igjen "der nede"? Hehe, ja - det er jeg.

Bor du hjemme? Ja :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits