SVAR DEL 1 - MAMMA/PAPPA ROLLEN

Hvordan er mamma rollen så langt? Mamma rollen er super, og jeg stortrives! Thea Celin er det beste som har skjedd meg, og det å få se hun utvikle seg dag for dag er helt fantastisk!

Hvordan er det med venner merker du forandring? Jeg kan jo ikke gjøre som jeg vil lenger, jeg har en liten jente jeg må ta hensyn til. De fleste på min alder fester jo i helgene, og ingen av de har barn så det er jo såklart forandring. 

Hvordan er barnefaren med den lille prinsessa? Barnefar er flink med Thea, han liker best å kose med hun - men han skifter også drittbleier hvis han må. 

Hvordan ser du for deg værdagene? Hverdagene går i ett, men jeg stortrives! Vi står opp i 11 tiden, koser litt før vi skifter bleie å kler på oss så går dagen i ett med mating, kosing og bleieskift fram til 9-tiden da er det badetid og kveldsstell så er hun i seng til 10 :-)

Var det å bli mor bedre enn du hadde sett for deg? Jeg hadde ikke sett for meg noe faktisk, så alt kom som en positiv overaskelse! Det å være mamma er som sagt det beste som har skjedd meg og jeg kunne ikke byttet det mot noe i verden.

Hvordan er soverutinen til den lille? Thea sover når hun vil sove, og er våken når hun vil være våken. Det er leggetid for hun klokken 10, men hun sovner ikke før 11- halv tolv så sover hun i 3-4 timer før hun vil ha mat igjen å sånn fortsetter det omtrent hele døgnet. Hun spiser hver 3-4 time og sover litt på dagtid.

Kan du legge ut fler bilder av hun, kanskje outfits av og til eller noe?
Det kan jeg :-)

Hvortid spiser lillejenten?
Hun spiser hver 3-4 time.

Ammer du? Ja :-)

Hvordan er forholdet mellom deg og tony nå? Det er jo en stor forandring for både meg og han, og det tar litt tid å komme inn i. Vi prøver å gjøre det beste utav det, og nyter tiden vi får sammen :-)

Er han mye hjemme hos deg å hjelper til? Sover over o.l?
Han er midt i eksamenstider nå så han har masse å tenke på der, men han hjelper til når han kan :-)

Hjelper foreldrene dine deg masse?
Masse og masse, det er jeg som har ansvaret for hunog tar hun mest - de koser bare med hun slik som alle andre besteforeldre ville gjort :-) Det har skjedd at mamma har tatt hun en time på morgenen slik at jeg har fått sove litt. 

Hvordan er det og være mamma så tilikt? Jeg vet jo ikke hvordan det er å være mamma i en annen alder, men jeg ser ikke noe galt i å være ung mor :-) Jeg stortrives og om jeg kunne gjort om på valget mitt, hadde jeg ikke gjort det.

Merker du at det er kostbart å ha en liten en? Ja, det er jo kostbart. Hun tar all min tid, og all energien min -men det er verdt det :-)

Synes du det var vondt å føde?
Ja, det var jo vondt - men jeg hadde trodd det var vondere, og smertene ble glemt i det jeg fikk hun opp på brystet. Jeg gruer meg ikke til neste gang jeg skal føde :-)

Forstår at du er mer opptatt nå som du har en liten baby, men kan du prøve å få lagt til flere innlegg litt oftere, gjerne med bilder av den lille og deg? Ja,nå er vi kommet litt inn i rutiner så skal prøve å få blogget mer :-) Det er ikke så lett å ta bilder av oss sammen når det bare er oss her, men litt bilder av oss kommer vel i ny og ne.

Har du det bra og har lille mor det bra? Både meg og Thea har det veldig bra :-)

Hvordan var det og føde? Så vondt som alle sier det er?
Det var mindre vondt enn jeg hadde trodd, men vondt var det, 

Hvordan har barnefaren det? Trives med han med barnet?
Tror han har det veldig bra, det virker iallefall sånn. Han trives i papparollen :-)

Skal du og barnefaren flytte ut sammen ettersom det sikkert er litt stress og bo hjemme hos noen..?
Vi trives slik som det er nå, å bo hjemme hos noen er ikke stress :-)

5 kommentarer

Mamma til Tobias

21.12.2011 kl.09:03

flotte svar :)

24.12.2011 kl.14:03

Du svarte ja på spørsmålet her om du ammet, men i forigje innlegg la du jo ut bilde når hun får flaske?

Cecilie Kvant

25.12.2011 kl.01:12

Anonym:

Hun får flaske innimellom slik at hun blir vandt til begge deler :-) De gangene hun får flaske har jeg pumpet meg til hun.

Marthe Aga

25.12.2011 kl.18:10

Skal hun døpes? ♥

Cecilie Kvant

25.12.2011 kl.21:16

Marthe Aga:

Ja, det skal hun :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits