EN LITEN UPDATE

Først kan jeg vel beklage for super dårlig blogging i det siste, men dagene går i ett og jeg tenker ikke på å blogge. Dagene går i mating, bleieskifting og kosing for det meste :-) Nå begynner vi også å komme litt inn i rutiner så kanskje jeg kan få presset inn ett innlegg for dagen iallefall.

Ellers har vi det veldig bra, jeg stortrives som mamma! Lille Thea er snill som dagen er lang så jeg har vært veldig heldig. 

Imorgen kommer helsesøster på hjemmebesøk så jeg er litt spent på hvor mye Thea er vokst, jeg syntes jo hun vokser mer og mer for hver dag som går - og jeg måtte pakke vekk 50 klærne allerede etter to uker.....


Kosejenten før leggetid! 

Én kommentar

Mamma til Tobias

20.12.2011 kl.20:41

for en utrolig nydelige jente, det er forstålig at det blir lite blogging.. Jeg slettet bloggen og laget nye etter tobias var litt eldre :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits