TRAGISKE DAGER

De siste dagene har egentlig bare vært dritt og kaos. Søndag fikk jeg plutselig 40,5 i feber og kjempe dårlig så reiste på legevakten som sendte meg videre til haraldsplass - tok noen prøver der før de bestemte seg for å sende meg videre til kvinneklinikken siden de mente jeg heller hørte til der. 

Har siden søndag vært liggende på kvinneklinikken med høy feber og følt meg dårlig så snille mamma har lagt der oppe med meg å tatt seg av lillemoren :-) Har tatt masse prøver så nå venter vi egentlig bare på svar slik at jeg kan få medisiner. 

I dag fikk jeg komme hjem på ''permisjon'' for natten slik at det kanskje ble litt søvn å få, imorgen skal jeg få siste dose med intrevenøs antibiotika. Nå holder Tony på med kveldsstellet på lillemor før hun skal binge så skal vi se cæsar før vi også finner sengen. 

Prinsessen har også fått navn som dere snart skal få vite!

7 kommentarer

Huff, ikke bra! Litt feil tidspunkt å bli så syk på da ...

Jeg er så spent til du kommer ut med navnet til ''lillemoren'' din :-D

Mamma til Tobias

08.12.2011 kl.09:16

ikke kjekt, det hadde jeg og rett etter fødselen da hadde jeg brytstbetenndelse ikke kjekt i det hele tatt. Gleder meg til og få vite :)

nyland92

08.12.2011 kl.11:07

off føler med deg, har fått feber, tett nese å halsbetennelse, å fødselen er like rundt hjørnet :(

god bedring da :-D

Michelle Holvik

08.12.2011 kl.11:20

Uff da! Får bare si god bedring!!

Fotograf Benedikte Bull

08.12.2011 kl.13:54

Huffda, så trasig å bli så syk på denne tiden :/ Sikkert ikke no koselig begynnelse.. Krysser fingrene for at du blir frisk snart! :)

08.12.2011 kl.14:04

Det står jo på siden av bloggen din. Thea celin:P

Cecilie Kvant

08.12.2011 kl.15:27

Anonym:

Nå gjør det, det ja :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits