LEGGETID

Heihei!
Stupte bare innom bloggen for å si god natt fra me og lillemor. Nå har hun fått pysj på, ny bleie og mat så hun er fornøyd :-) Blir nok en liten stund til vi sovner siden hun bare ligger å ser seg rundt mens hun lager masse koselyder!

Som sagt var det bare meg, min søster og mamma her i dag (og lillemor såklart) så vi koste oss med deilig mat og tv :-) Mamma bakte også oreo kake som jeg gleder meg til å smake på i morgen!

3 kommentarer

nyland92

04.12.2011 kl.00:50

så kos, ha en fin lørdagsnatt :-D

- Mamma Veronica

04.12.2011 kl.08:38

så søtt =D

Linn

05.12.2011 kl.19:59

Awwwe så søt ho e!!! <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits