DEEEILIG

Aah, endelig en natt med masse søvn og lite vondt. Har mer og mer troen på at jeg kommer til å gå over tiden og vel så det, men det gjør meg faktisk ingenting - hun kommer når hun er klar for det :-) Håper at hun kommer på termin, og det gjør Tony også så kanskje vi er heldig?

I går la jeg meg klokken 01, og våknet ikke i dag før klokken var halv to. Våknet noen ganger av at jeg måtte tisse, men det gjør jeg jo alltid uansett. 

Dagen igår gikk egentlig fort unna. Bakte kake før mamma kom hjem fra jobb, sminket min søster siden hun skulle på ''julebord'' med klassen så lagde meg og mamma oss deilig mat å bare snakket masse - er så deilig å ha mammsen for seg selv av og til :-) Senere kom Tony å vi bare slappet av før vi la oss. 

Nå sitter Tony å leser til eksamen som han skal ha på tirsdag mens jeg bare surrer rundt på nettet. Senere har vi null planer, blir vel til at vi ser film eller noe :-)

Hva gjør dere i dag?

4 kommentarer

nyland92

26.11.2011 kl.16:26

idag ligger jeg bare rett ut på sofan, med mye vonde kynnere..:(

så det blir vell bare avslapping med kjæresten ikveld ja :-)

såå god kaken ser ut naaam :-D ha en fin kveld

Cecilie Kvant

26.11.2011 kl.16:30

nyland92:

Huff, vonde kynnere er ikke noe kjekt :-/Blir avslapping med kjæresten her også :-) Ha en fin lørdagskveld!

Michelle

26.11.2011 kl.20:26

Så deilig! Sov hele natten i natt jeg også faktisk! I kveld har jeg og min kjære koset oss med god middag :)

Michelle Marie

26.11.2011 kl.21:14

det er nok verdt all smerten når du endelig kan se den lille jenten din :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits