SKUFFET ATTER EN GANG

Lillemor har det nok veldig bra inni magen og det virker ikke som om hun har tenkt å komme med det første. De siste nettene har jeg våknet av kynnere og bare lagt å vridd meg - enkelte ganger har de vært så ubehagelig at jeg har trodd noe kanskje er på gang. I det tanken om at noe er på gang slår meg gir det seg, og jeg får sove godt til morgenen etter.

Så når jeg våkner om morgenen er jeg både irritert og sur over at ingenting er skjedd, og at jeg fremdeles ligger hjemme. Nå er jeg rimelig lei av å være gravid, og gleder meg bare masse til å se prinsessen min som jeg har bært i magen min i nesten ni måneder. 

Føler meg sprekkeferdig nå, trodde virkelig ikke at lille meg kunne bli så stor - men det var vist mulig. 

6 kommentarer

Camilla Høglund

25.11.2011 kl.17:06

Skjønner deg veldig godt!

Har det akkurat sånn fortiden jeg også..

Masse lykke til, håper det skjer noe snart da :)
Du har så nyydelig babymage ! :)

mammalindaa

25.11.2011 kl.17:45

dette er virkelig spennende :) Masse lykketil :)

Veronica Foldnes

25.11.2011 kl.18:15

Uff.. Er lei eg også ! =P Får Håpe de vil komme ut snart ;)

nyland92

25.11.2011 kl.18:26

føler det på samme måte ja ;P nydelig mage <3

Malin og lillegutt

25.11.2011 kl.20:19

Hehe :-) bare slapp av å ta det helt mero;) hun kommer når hun er klar :) blir enda verre om du blir liggende å tenke å ikke minst kjenne etter på hva ting er! Gjor akkurat det samme, men ble uansett 11 dager ekstra å gå:b

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits