PAKKE I POSTEN

I dag øspøs regner det her i Bergen, at det å gå ut frister lite. Ble ikke noe liten tur på meg tidligere, men heller en liten lur! Fikk sovet en liten time før murringene begynte igjen. Er ingen regelmessige murringer - men konstante murringer, så over tid blir det litt slitsomt. Håper at ting roer seg litt til ikveld så jeg får noen timer med søvn i natt. 

Men over til overskriften! Etter middag fant jeg ut at jeg skulle ta meg en tur i posten siden hodet værker også, og litt frisk luft skader jo ikke. Postkassen var stappfull, og øverst lå det en pakke fra stonz. 

Super søte vinter''sko'' til snuppa, kjempe godt stoff og de skal være veldig bra for barna. Selvom disse små ikke kan gå må de jo holde seg varm på beina, så disse var geniale! Blir nok brukt flitting når snuppa kommer. Hvis du også vil ha slike finner du de her. 

                                                                                                                                              // Innlegg i samarbeid med stonz.no

2 kommentarer

- Mamma Veronica

23.11.2011 kl.19:31

Ååååå. de der tenkte eg også å bestille ! De er så søte <3

margretheolseen

23.11.2011 kl.19:43

De var kjempe fine! Ønsker meg sånne selv, men blir nok en stund enda til jeg bestiller! :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits