GOD MORGEN FRA SENGEKANTEN

Hei og god morgen! Nå har jeg faktisk vært våken i hele 6 timer allerede, ikke det at jeg har gjort så masse - men våken har jeg vært. Våknet klokken 5 av masse murringer i magen, kjente alt bare stramte seg og det ble ubehagelig å ligge. Vandret litt rundt før jeg la meg ned igjen å da begynte selvfølgelig frøkna i magen å gå løs på ribbebeina mine, men det gjør meg på en måte ingenting lenger - jeg nyter hver eneste bevegelse hun gjør, da vet jeg at hun har det bra så kan jeg trøste meg med at det ikke er så lenge til hun kommer ut 

Formen begynner heldigvis å bli bedre, halsen er ikke så vondt lenger - men ørene blir ikke noe bedre. Satser på at jeg blir frisk til helgen så jeg ikke bare må ligge langflat i sengen for å bli frisk. Det er jo bare 8 dager til termin så bli frisk til det skal jeg! Fikk forresten en telefon fra KK nå, om at jeg skulle komme opp dit på overtidskontroll 7.desember hvis jeg ikke hadde født til da. 
 

Nå har jeg nettopp ryddet kjøkkenet og hentet meg litt frokost :-) Etterpå blir det vel til at jeg tar en aldri så liten tur før det blir middagslaging! Skulle også pakket sykehusbaggen etterhvert, men treig som jeg er blir det aldri gjort. Damen på KK spurte om jeg hadde pakket den, og om den stod klar i bilen itilfelle noe skulle skje - svarte forsiktig nei, og fikk grei beskjed om at nå var det virkelig på tide at den var klar! 

5 kommentarer

Benedicte N.

23.11.2011 kl.11:27

Herlighet så fort tiden har gått! ÅÅååå det blir så spennendeee!! :D Pakk IDAG gullet, tenker masse på deg <3

Klem (:

Cecilie Kvant

23.11.2011 kl.11:54

Benedicte N.:

Jaa, tiden har flydd avgårde! Tenkte jeg skulle få pisket Tony til å pakke senere :-p Hihih! Tenker masse på deg også, og savner deg!

- Mamma Veronica

23.11.2011 kl.12:19

Må ha god bedring da ihvertfall.. Eg har heldigvis sovet i hele natt og heilt til klokken 12 no på formiddagen.. men har vært oppe på do minst 10 ganger siden 5 i dag tidelig ! =P hehe

margretheolseen

23.11.2011 kl.13:04

Bra du er blitt bedre da :) gleder meg til og lese framover.

nyland92

23.11.2011 kl.14:07

bra formen begynner å komme seg da :-D

håper bare ørene blir fort bra, for det er helt jævlii..

håper du slepper kontroll 7 desember å at lillingen har kommet til da :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits